6974079632,6945782094 Φιλίππου 32, Νιγρίτα, Σέρρες kostaskas1970@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
Αγρόκτημα Γερακίνα
Παραγωγή Βιολογικών Γαλακτοκομικών Προϊόντων Νιγρίτα Σέρρες - Γαλακτοκομικά & Τυροκομικά Προϊόντα Σέρρες


Η επιχείρησή μας “Αγρόκτημα Γερακίνα” η οποία βρίσκεται στην Περιοχή Νιγρίτα Σερρών, δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διάθεση γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων, επιδιώκοντας να φέρνει πάντα στο τραπέζι σας προϊόντα εξαιρετικής διατροφικής αξίας και μοναδικής γεύσης.

Δημιουργήθηκε το 2011 όπου με σεβασμό στο ζωικό κεφάλαιο και διαθέτοντας μια σύγχρονη φάρμα, παρήγαγε και συνεχίζει να παράγει, υψηλής ποιότητας γάλα. Με αυτό το γάλα, με αγάπη αλλά και πολύ μεράκι, δημιουργούμε μοναδικά και ξεχωριστά προϊόντα που γρήγορα κέρδισαν την προτίμησή σας. 

Από το 2018 παράγουμε και βιολογικά γαλακτοκομικά προϊόντα, πιστοποιημένα από τη BIO HELLAS, με συνεχόμενους ελέγχους, προκειμένου να σας εξασφαλίζουμε πάντα την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, ενώ δεν σταματάμε ποτέ να εξελισόμαστε.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Τα γαλακτοκομικά προϊόντα μας

προέρχονται από 100% Ελληνικό κατσικίσιο και πρόβειο γάλα, της μονάδας μας, από αιγοπρόβατα που είναι σταβλιζόμενα και τρέφονται αποκλειστικά με βιολογικές τροφές άριστης ποιότητας, μη μεταλλαγμένες.

Η εκλεκτή διατροφή των αιγοπροβάτων μας, μαζί με την τεχνολογία του σήμερα αλλά και τις παραδοσιακές συνταγές, που ακολουθούμε στο τυροκομείο μας, χωρίς ίχνος συντηρητικών, έχουν ως αποτέλεσμα να διαθέτουμε, προϊόντα άριστης ποιότητας αλλά και υπέροχης γεύσης.

Στη γκάμα των προϊόντων μας θα βρείτε: το πρώτο μας γιαούρτι, το παραδοσιακό πρόβειο με πέτσα, το παραδοσιακό κατσικίσιο με πέτσα, το στραγγιστό γιαούρτι τσαντίλας: πρόβειο και κατσικίσιο, το κατσικίσιο αριάνι, το αιγοπρόβειο ανθότυρο, το ημίσκληρο τυρί σχάρας, και τέλος τα  τυριά άλμης, 100% κατσικίσιο και 50 -50 αιγοπρόβειο.

Τα γιαούρτια και τα τυριά μας φέρνουν στο σπίτι σας, γεύσεις και αρώματα μιας άλλης παλαιότερης εποχής, που οι μεγαλύτεροι ξέχασαμε, και οι νεότεροι δυστυχώς, δεν έχουν γευτεί ακόμα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Με σεβασμό στον άνθρωπο και την αξία του, δημιουργούμε βιολογικά γαλακτοκομικά προϊόντα, άριστης ποιότητας αλλά και υπέροχης γεύσης. ΓΙΑΤΊ ΈΤΣΙ ΣΑΣ ΑΞΊΖΟΥΝ.  

Τα προϊόντα μας εμπνευσμένα από τον παραδοσιακό τρόπο ζωής, της υπαίθρου. Παρασκευάζονται μόνο από το αγνό πρόβειο και κατσικίσιο γάλα και τη μαγιά, σύμφωνα πάντα με τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων.
 
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας. Με χαρά θα σας
ακούσουμε και θα λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας.